.

Genel Bilgi

Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu; 29/07/2010 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul'u kararıyla kurulmuştur.

2011-2012 eğitim-öğretim yılında öğrenci alarak faaliyete geçmiş olup, 2012-2013 öğretim yılından bu yana 3460 m2  kapalı alan ve 57.709,88 m2 yerleşke içerisinde kurulu olan Yüksekokulumuz 5 bölüm ve 9 programla faaliyetini sürdürmektedir. 6 program aktif durumdadır.

Tüm teknik donanımlarıyla birlikte 9 derslik, 5 uygulama laboratuvarı (Optisyenlik Lab., Eczane Lab., İlk ve Acil Yardım Lab., Çocuk Geliş Lab., İş ve Uğraşı Lab.), 1 konferans salonu, 1 bilgisayar laboratuvarı, 1 kütüphane, ve kameriyelerden oluşan yeşil alanlarıyla öğrencilerimize kaliteli eğitim olanağı sunmaktadır.

Yüksekokulumuzda, 5 Doktor Öğretim Üyesi, 13 Öğretim Görevlisi (1 Öğr. Gör. 13-B Maddesi ile Bucak Hikmet Tolunay MYO’da görevlendirilmiştir) olmak üzere toplam 18 akademik personel ve 8 idari personel görev yapmaktadır.

hakkımızda

• Genel Bilgi